lt en ru
Produktai Šaltai rūkyti mėsos gaminiai
Šaltai rūkyti mėsos gaminiai

KAIMIŠKAS SKILANDIS

Tai kiekvieno svečio laukiamas skanėstas. Gaminamas iš rankomis susmulkintos aukščiausios kokybės mėsos, kemšamas į natūralias kiaulių pūsles. Skaniai kvepiantis kaimiškos rūkyklos specialių medžių dūmu yra brandinamas gana ilgai ir vartotojui patiekiamas labai geros kokybės.

„KLEBONO“ SKILANDINĖ DEŠRA

Gaminama iš aukščiausios rūšies kiaulienos ir jautienos, kaip prieskoniai dominuoja juodieji pipirai ir česnakas, kurie suteikia dešrai natūralų lietuvišką skonį ir aromatą. Lašinukai supjaustyti rankomis, tai suteikia dešrai savotiškos mozaikos išraišką. Gaminys gali būti patiekiamas tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniniam.

LIETUVIŠKA DEŠRA

Tai tradicinė lietuviška dešra, išlaikiusi senolių receptūros sudėtį. Brandinta natūraliu būdu, rūkyta kaimiško tipo rūkykloje, todėl jaučiamas malonus alksnio dūmo kvapas. Dešra kimšta į baltyminį apvalkalą, kuris gerai praleidžia orą, todėl brandinimo metu sukuriamas išskirtinis skonis ir aromatas.

KERMOŠIAUS DEŠRA

Ši dešra buvo sukurta specialiai 2005-ųjų metų Kaziuko mugei, kur tapo labiausiai perkamu gaminiu. Dešros forma - rinkelė. Tai primena mūsų senolių gamintų dešrų formą, juolab, kad gaminio receptūra autentiška papasakotai senojo Sūduvos kaimo močiutės receptūrai.

KELIAUTOJŲ DEŠRELĖS

Patraukli mėsos lazdelė: kietos konsistencijos, pagaminta iš aukščiausios rūšies jautienos ir kiaulienos, struktūra paįvairinta lašinukais, natūralių prieskonių mišiniu, juntamas malonus kaimiškas dūmas. Tai puiki dešrytė iškylai ir pasmaguriauti prie alaus.

KAIMIŠKI LAŠINIAI

Natūralus tradicinis lietuviškas produktas, brandintas vartant sūryme, įtrintas natūraliais prieskoniais, kurie suteikia gaminiui subtilų skonį ir aromatą. Lašiniai, įtrinti pipirų ir česnako mišiniu bei nudžiovinti, rūkinami alksnio pjuvenų dūmo rūkykloje. Tai produktas, suteikiantis sotumo jausmą.

KIAULIENOS NUGARINĖ

Tai aukščiausios rūšies produktas, gaminamas iš kiaulienos nugarinės. Tradicinis, kaimiškas, gana sultingas, subtilaus skonio. Banketuose labai papuošia stalą, yra aromatingas, gražios spalvos. Gamyba reikalauja ilgo technologinio proceso, kurio metu gaminys įgyja savitą skonį. Tinka šventėms ir prie pusryčių stalo.