lt en ru
Produktai Vytinti mėsos gaminiai
Vytinti mėsos gaminiai

ŽEMAIČIŲ DEŠRA

Ypatingo apdorojimo būdo kiaulienos dešra: vytinant įgyjanti specifinį skonį, aromatą, tampa lengvai organizmo įsisavinama. Ypač patariama vartoti virškinamojo trakto sutrikimais besiskundžiantiems žmonėms, seneliams, vaikams.

KARČEMOS DEŠRA

Tai nerūkyta rinkelės formos jautienos dešra, kuri pasižymi gana aštriu išskirtiniu skoniu, kurį suteikia vytinimo proceso metu vykstantys sudėtingi biocheminiai pokyčiai. Tai tikras delikatesas gurmanams, produktas, galintis nustebinti bet kurį netikėtą svečią.

KALAKUTIENOS DEŠRA

Pagrindinė žaliava - kalakutienos mėsa. Struktūrai ir sultingumui pagerinti naudojami lašinukai. Ypatingas dešros apdorojimo būdas - vytinimas. Šios dešros skonio paslaptis - kalakutienos mėsai skirti prieskoniai. Skonis subtiliai aromatingas, švelnus. Puikus produktas savo kūno linijomis besirūpinančiam vartotojui.